Knæk afgiften!

Danmark er det eneste land i verden med afgift på nødder!

Der er er oven i købet højere afgift på sunde nødder med mineraler og vitaminer end slik og sodavand med sukker og E-numre. Det vil Knæk Afgiften lave om på. nJo mere opmærksomhed denne kampagne får, desto større er sandsynligheden for en lovændring.nnKnæk Afgiften er en landsdækkende kampagne, hvis formål er at fjerne afgifterne på rå nødder. Afgiften bygger på en lov fra 1922, der er håbløst forældet. Politikere fra begge sider har allerede været ude at kritisere afgiften. Blandt andet har skatteordfører fra De Radikale Nadeem Farooq kaldt den ”et levn fra fortiden”.nnDanmark er det eneste land i verden som har afgift på ubehandlede nødder, og det er endda dyrere at importere rå nødder end meget slik og sodavand.nnErnæringseksperter har fundet ud af at rå nødder er sunde, og hvis vi sammenligner med Norge og Sverige, er nøddesalget kontra sliksalget markant mindre i Danmark.nnAfgiften opfordrer indirekte danskerne til at spise usundt. Unge mennesker på budget vælger oftere en billig slikpose i i forhold til en dyr pose nødder.

Vi har brug for din hjælp

Den vigtigste måde du kan hjælpe os på er ved at sprede budskabet i din omgangskreds. Ved at give et økonomisk bidrag, hjælper du os med at få etableret vores hjemmeside, en underskriftsindsamling og produceret forskellige film, som skal informere danskerne om afgiftsproblemerne. Et evt. overskud vil gå til markedsføring af kampagnen.

Udgivet i Ikke kategoriseret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>