Græskar suppe

Næring pr. portion: 176 kcal

Ingredienser til 2 portioner:

250 g Hokkaido græskar (klar og skrællet)
1 bouillon terning
2 dl vand
2 dl kokosmælk light 6%
2 dl usødet mandelmælk
2 fed hvidløg
1 stk ingefær (på str. med et hvidløgsfed)
Salt og peber

10 g ristede græskarkerner til pynt

Skræl og skær græskar i mindre stykker og kog i 2 dl vand og en boullion terning.
Når græskaren er kogt og vandet delvist fordamet, lad den køle lidt ned og blend derefter sammen med resten af ingredienserne.
Den blendede masse varmes igen op før den spises.
Pynt evt. med ristede græskarkerner eller noget grønt.

__________________________________________________________________________________________________________

Spinat omelet

I alt 276,5 kcal

40g spinat
¼ løg
¼ rød peber
6 æggehvider (ca. 2 dl)
2 æg
3g kokosolie

1. Skyl og hak spinaten og steg den i olie ved medium varme
2. Tilsæt løg og rød peber og steg indtil løgene er brunede og peberen er blød
3. Rrydder med salg og peber
4. Pisk æggehviden i en separat skål ind til den skummer op. Det samme gøres med de 2 æg.
5. Hæld æggemassen sammen og derefter på panden.
6. Steg indtil den ønskede konsistens

__________________________________________________________________________________________________________