__________________________________________________________________________________________________________

Fedtfattig ris a la mande (uden ris og fløde!)

1 portion indeholder:
308 kcal
35 g protein
26 g fedt
25 g kulhydrat

Ingredienser til 2 portioner:

200 g skyr
31 g (1 scoop) proteinpulver med vanille eller Herbalife F1 Vanille shakepulver
100 g hytteost Cheasy 1,5%
50 g smuttede mandler
1 stk vanillestang
10 g (ca. 2 spsk uden top) Sukrin Melis
50 g ISIS kirsebærsauce

Pisk skyr, proteinpulver, vanillekorn og sukrin sammen i ca. 5 min. med en elpisker, så konsistensen bliver blød og cremet. Vend forsigtigt hytteost og mandler i og rør rundt med en ske. Lad den stå i køleskabet i mindst 1 time, er dog bedst dagen efter.
Server med lidt ISIS kirsebær sauce.

__________________________________________________________________________________________________________

“Brownie”

(Uden gluten, laktose og sukker)

4 æg
100 g hasselnødder
100 g kokos
300 g dadler
1 vanillie stang
6 spsk ren kakao
6 spsk kokosolie
1 dl stærk kaffe
1 tsk natron
Lidt citron/appelsinsaft
1 knivspids salt

Bag i 30 min på 180 grader!

__________________________________________________________________________________________________________

Dadelkugler

Ingredienser:
200g dadler (uden sten)
100 g hasselnødder
50 g paranødder
50 g mandler
50 g vanlødder
50 g pistacienødder
50 g havregryn (kan erstattes af nødder, eller bruges glutenfri)
30 g mørk kakao pulver (uden sukker)
1 scoop choko protein pulver
(alle slags nødder kan bruges, alt efter hvad du har - følg blot mængde anvisninger)

Fremgangsmåde:
Dadler blendes/moses med en stavblender til en fin creme.
Nødder og havregryn hakkes fint i en minihakker. Det hele blandes sammen til en fast masse.
Hvis det er for tørt, tilføj lidt smeltet kokosolie, så "dejen" får den rette konsistens, men den skal være helt fast.
Form i små kugler og rul dem i evt. kokosflager, hakkede mandler, kakaopulver, tørrede hindbær.

__________________________________________________________________________________________________________