Velkommen til min blog!

Seneste blogindlæg

10 gode råd!

Vil du have et sundere liv og opnå vægttab, så følg med her!


1. Få mindst 8 timers søvn:

Jeg siger det igen og igen, søvn er undervurderet! Husk at få dine 8 timer, så kroppen kan få chancen for at hvile og restituere. Hvis du går fra at sove 5-6 timer til 8-9 timer, og samtidig spiser og træner som du plejer, vil du opleve at alene tilstrækkelig søvn gør, at du taber dig.
Jeg skiftede for nyligt job, hvor jeg gik fra at skulle op kl. 6 til kl. 8 i stedet for. Jeg er B menneske med ekstra stort B, så jeg kom aldrig i seng før midnat. I løbet af ca. 1 måned med mine 8 timers søvn tabte jeg mig 2 kg. Jeg gik fra 59 til 57 uden at gøre noget andet ved det.

2. Drik masser af vand:

Det anbefales at drikke 2 liter vand om dagen, og det er de færreste som når op på det. Man kan på en måde sige at sodavand og kaffe ikke tæller med, da det ikke har samme udrensende og fugtgivende effekt som vand. Cola og kaffe er i øvrigt vanddrivende, dvs. drikker du Cola og kaffe, skal du drikke ekstra meget vand. De dage hvor du træner/sveder meget, skal du huske at drikke mere vand.

3. Spis frugt eller grøntsager til alle måltider:

Forsøg så vidt muligt at tilføje lidt frugt eller grønt i ALLE dine måltider. Gør det simpelthen til et mål eller en udfordring, om man vil. Det kan sagtens lade sig gøre, selv i morgenmaden; hvad end det er et fintskåret æble eller nogle bær i dine havregryn, eller tomat og spinat i din omellet om morgenen. Smid et par skiver agurk og tomat på din rugbrødsmad til frokost, eller en skål salat til den varme ret. Lav en lækker wok til aftensmad, med lidt kød og ”alt godt grønt” fra køleskabet. Forkæl dig selv med nogle gulerodsstænger, dadler eller skiveskåret æble med lidt kanel på og en kop the om aftenen.
Det behøver ikke være kompliceret eller nogen vild kulinarisk oplevelse hver gang. Du behøver ikke bruge flere timer i køkkenent for at spise sundt. Det er faktisk meget nemmere/hurtigere at lave sund mad end usund mad!
Se evt. mange flere gode idéer på min Instagram: FitfamDK

10. Tøm dit hjem for usunde sager:

Out of sight, out of mind! Eller sådan da… Oftest vil du kunne nøjes med et æble eller banan, men i stedet for hopper du direkte ned i slikskålen, bare fordi den er der! Lav en aftale med dig selv om, at du ikke længere købe slik med hjem, efter lageret er tømt! Sørg i stedet for at have sunde snacks i nærheden. Det kan være frugt, bær, nødder, lidt mørk (min 80%) chokolade, eller en lækker frugtsmoothie. Har du tid, kan du lave en omgang dadelkugler, som du kan have i fryseren til regnvejrsdage. Se opskriften HER.

Instagram: FitfamDK

Gratis udendørs træning med FitClub Kbh

Lørdag den 18. oktober starter vi en ny Challenge op i FitClub KBH.

Meld dig ind og reserver din gratis plads på vores træningshold inkl. bodyscanning.

Det kan du gøre via vores Facebook gruppe FitfamDK Fællestræning.

Efterfølgende er der gratis træning i Søndermarken (lige overfor Zoo) i København hver tirsdag og torsdag 19-20 og hver lørdag 15-16.

Challengen afsluttes efter ca. 2 måneder med ny bodyscanning og tests.
Dem med de bedste resultater har mulighed for at vinde kosttilskud fra Herbalife til en samlet værdi af over 2000 kr.

Alle der tilmelder sig vores Challenge på lørdag, kan også få 50% rabat på kostplan og slankeforløb hos mig, som et ekstra tilbud.

Glæder mig til at se jer!

Knæk afgiften!

Danmark er det eneste land i verden med afgift på nødder!

Der er er oven i købet højere afgift på sunde nødder med mineraler og vitaminer end slik og sodavand med sukker og E-numre. Det vil Knæk Afgiften lave om på.
Jo mere opmærksomhed denne kampagne får, desto større er sandsynligheden for en lovændring.

Knæk Afgiften er en landsdækkende kampagne, hvis formål er at fjerne afgifterne på rå nødder. Afgiften bygger på en lov fra 1922, der er håbløst forældet. Politikere fra begge sider har allerede været ude at kritisere afgiften. Blandt andet har skatteordfører fra De Radikale Nadeem Farooq kaldt den ”et levn fra fortiden”.

Danmark er det eneste land i verden som har afgift på ubehandlede nødder, og det er endda dyrere at importere rå nødder end meget slik og sodavand.

Ernæringseksperter har fundet ud af at rå nødder er sunde, og hvis vi sammenligner med Norge og Sverige, er nøddesalget kontra sliksalget markant mindre i Danmark.

Afgiften opfordrer indirekte danskerne til at spise usundt. Unge mennesker på budget vælger oftere en billig slikpose i i forhold til en dyr pose nødder.


Forældet lov

Knæk Afgiften er en landsdækkende kampagne, hvis formål er at fjerne afgiften på rå nødder. Afgiften bygger på en lov fra 1922, der er håbløst forældet. Politikere fra begge sider har allerede været ude at kritisere afgiften. Blandt andet har skatteordfører fra de radikale Nadeem Farooq kaldt den “et levn fra fortiden”. Det er kort sagt en vindersag, som er i alle danskeres interesse- vi skal bare have informeret dem!

Vi har brug for din hjælp

Den vigtigste måde du kan hjælpe os på er ved at sprede budskabet i din omgangskreds. Ved at give et økonomisk bidrag, hjælper du os med at få etableret vores hjemmeside, en underskriftsindsamling og produceret forskellige film, som skal informere danskerne om afgiftsproblemerne. Et evt. overskud vil gå til markedsføring af kampagnen.

T-shirt

Vi sætter stor pris på ALLE bidrag, og alt overskud går til markedsføring af kampagnen. Hvis du bidrager for mere end 200kr. sender vi dig en lækker t-shirt i økologisk bomuld.
Tak for jeres opbakning!