__________________________________________________________________________________________________________

Fyldte peberfrugter

1 portion indeholder:
370 Kcal
33 g protein
12 g fedt
28 g kulhydrat

Ingredienser:
100 g hakket oksekød 3-7%
50 g quinoa
50 g majs
25 g rødløg
150 g peberfrugt, 1 stor
50 g hytteost Cheasy 1,5%
1 tsk (5g) hørfrø olie/solsikke olie

Kog quinoa i ca 15-20 min. Steg oksekød, rødløg og majs i lidt olie.
Tilsæt kogt quinoa og steg på panden i 2 min mere.
Tag en stor peberfrugt, skær toppen af og fjern kernerne.
Fyld den stegte masse i peberfrugten (evt. også lidt hytteost) og bag i ovnen i ca. 15 min på 180 grader eller indtil peberfrugten ser færdig ud.
Server lidt hytteost til, evt på toppen.

__________________________________________________________________________________________________________

Pizza med blomkålsbund

374 kcal
51 g protein
8 g fedt
26 g kulhydrat

Bund:

10 g blomkål l
4 æggehvider
50 g Cheasy revet ost (10%)
1 spsk tørret oregano
2 spsk loppefrøskaller
Lidt salt

Topping:

30 g tomat pure
50 g champignon
70 g parmaskinke
30 g rucola
50 g cherry tomater

Opvarm ovnen til 230 grader varmluft. Riv blomkålen fint på foodprocessoren. Rør æg, ost, oregano og loppefrøskaller godt sammen med blomkålen i en skål. Kom blomkålsdejen ud på en bageplade med bagepapir og fordel dejen godt helt ud til kanterne. Jeg foretrækker at bruge hænderne, men du kan også lægge et stykke film henover og bruge kagerullen. Bag pizzabunden i ovnen i 12-13 minutter, eller indtil den er blevet gylden. Herefter kan man selv pynte pizzaen med det man nu har lyst til, og evt. smide i ovnen 5-10 min.
__________________________________________________________________________________________________________